Στο ΣτΕ η «αγωνιστική συνεργασία Πελοποννήσου» για την οικονομική επιτροπή

Στο ΣτΕ η «αγωνιστική συνεργασία Πελοποννήσου» για την οικονομική επιτροπή

«Με την αποχώρηση-καταγγελία μας, κατά τη διαδικασία στελέχωσης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν την νομιμοποιήσαμε και θα την προσβάλλουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αφού οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης είναι για εμάς αντισυνταγματικές».

Αυτό, δήλωσε, απ’ την Τρίπολη, σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος, με αφορμή την σύσκεψη στελεχών της παράταξης για την καταγραφή των προβλημάτων της Αρκαδίας.

Ο πρώην βουλευτής και νυν περιφερειακός σύμβουλος, γνωστοποίησε, επίσης, ότι η «Αγωνιστική Συνεργασία της Πελοποννήσου», συνέταξε και προώθησε στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, επιστολή με την οποία, ζητάει να έρθει άμεσα στο περιφερειακό συμβούλιο, το θέμα της συνεχιζόμενης παρακράτησης θεσμοθετημένων αυτοδιοικητικών πόρων, όπως ισχυρίζεται.

Καταλήγοντας, ο Θανάσης Πετράκος, τόνισε τα εξής:

«Θα είμαστε παρόντες σ’ όλα τα θέματα. Στόχος μας είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας, του περιβάλλοντος και των λαικών συμφερόντων. Είμαστε ριζικά αντίθετοι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Σταύρος Ζορμπαλάς