Μήνυμα της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα»

Με μια ανάρτηση στο Facebook η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 του, ανακοίνωσε την απώλεια του τραγουδοποιού.

«Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα» αναφέρει το post της οικογένειας, που επισημαίνει ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει πού και πότε θα γίνει η κηδεία του.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έκανε τις τελευταίες ημέρες διακοπές στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από καρδιακό επεισόδιο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο magnesianews.gr κάτοικοι του Αλμυρού που βρέθηκαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες, ο Λαυρέντης ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νίκο Πορτοκάλογλου, την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη συναυλία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση