Philips Hue: Πλήρης ανανέωση με έξυπνες πρίζες, κουμπιά και λάμπες [IFA 2019]

Techblog.gr

Philips Hue Go Philips Hue Smart Plug Philips Hue Smart Button Philips Hue GU10 Philips Hue Filament A19 Philips Hue Filament ST19 Philips Hue Filament G25 IFA 2019

Η Signify είναι η θυγατρική της Philips που δημιουργεί τα Hue προϊόντα και στην IFA 2019 παρουσίασε μία νέα Philips Hue Filament συλλογή, την νέα φορητή έξυπνη λάμπα Philips Hue Go, μία νέα Philips Hue Smart Plug και ένα νέο Philips Hue Smart Button.

Philips Hue Go

H φορητή έξυπνη λάμπα Philips Hue Go αποτελεί πανομοιότυπο προϊόν με την αυθεντική Hue Go της εταιρείας, με αξιοσημείωτη προσθήκη την υποστήριξη Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι για τη χρήση της δεν απαιτείται το Philips Hue Bridge.

Philips Hue Go

Ωστόσο, ο χειρισμός της γίνεται από την εφαρμογή της εταιρείας και η υποστήριξη HomeKit είναι διαθέσιμη μόνο με τη χρήση Philips Hue Bridge. Η νέα Philips Hue Go έχει καλύτερη αυτονομία, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα κοστίζει 80 δολάρια Αμερικής ή περίπου 72 ευρώ.

Philips Hue Smart Plug

Η Philips Hue Smart Plug λειτουργεί όπως οι περισσότερες έξυπνες πρίζες της αγοράς. Στην ουσία, η Philips Hue Smart Plug μετατρέπει οποιαδήποτε λάμπα σε έξυπνη την οποία χειριζόμαστε μέσα από το app της εταιρείας.

Philips Hue Smart Plug

Η έξυπνη πρίζα θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα κοστίζει 40 δολάρια Αμερικής ή περίπου 36 ευρώ.

Philips Hue Smart Button

Το Philips Hue Smart Button είναι ένα έξυπνο κουμπί το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί και να εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες, όπως το να σβήνει τα φώτα με ένα πάτημα ή να αλλάζει το χρώμα του φωτός, και άλλα.

Philips Hue Smart Button

Το έξυπνο κουμπί θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα κοστίζει 20 δολάρια Αμερικής ή περίπου 18 ευρώ.

Νέες λάμπες Philips Hue

Η Philips Hue πρόσθεσε νέες επιλογές στις Bluetooth σειρές της GU10, Hue White, Color Ambiance και Hue White Ambiance. Οι νέες έξυπνες λάμπες έχουν καλύτερη απόδοση φωτεινότητας και παρόμοιο σχεδιασμό με τις προηγούμενες της εταιρείας.

Philips Hue GU10

Όλες οι νέες έξυπνες λάμπες κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα και οι τιμές τους διαφέρουν ανά πακέτο. Η μία έγχρωμη τιμολογείται στα 55 δολάρια Αμερικής ή 50 ευρώ για μία έγχρωμη και το πακέτο των δύο White Ambiance στα 50 δολάρια Αμερικής ή περίπου 45 ευρώ.

Επιπλέον, στη συλλογή προστέθηκαν νέες E12 candle λάμπες που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος του μήνα και η τιμή τους είναι 33 δολάρια Αμερικής ή περίπου 30 ευρώ για το πακέτο των δύο.

Philips Hue Filament

Η εταιρεία ξεκίνησε τη νέα σειρά Philips Hue Filament η οποία θυμίζει τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως τύπου Edison. Αυτές οι έξυπνες λάμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε κάθε τύπο φωτιστικού.

Philips Hue Filament G25
Philips Hue Filament ST19
Philips Hue Filament A19

Η συλλογή Philips Hue Filament περιέχει τρεις διαφορετικές έξυπνες λάμπες, η A19 σε σχήμα συμβατικής λάμπας τιμολογείται στα 25 δολάρια Αμερικής ή περίπου 22 ευρώ, η ST19 που έχει σχήμα σωλήνα τιμολογείται στα 28 δολάρια Αμερικής ή περίπου 25 ευρώ, και η G25 με σφαιρικό σχήμα τιμολογείται στα 33 δολάρια Αμερικής ή περίπου 30 ευρώ. Όλη η σειρά θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος