Τσακαλώτος για Μητσοτάκη: Οι καλένδες αποκτούν νέο νόημα στα πλεονάσματα

Στην αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη ΔΕΘ σχετικά με τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων εστίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε από τη ΔΕΘ πως «με ένα τολμηρό κύμα μεταρρυθμίσεων, θα κερδίσουμε ισχυρή αξιοπιστία. Και στην κατάλληλη συγκυρία, και με όπλο τα θετικά μας αποτελέσματα, θα διεκδικήσουμε πιο ρεαλιστικά, ετήσια πρωτογενή πλεονάσματα.  Τα οποία, με τη σειρά τους, θα μας προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο για αναπτυξιακές αλλά και για κοινωνικές πολιτικές».

Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε μάλιστα ότι «είναι καλύτερο να συζητάς παρά να ζητάς. Και είναι καλύτερα να υπερασπίζονται άλλοι το δίκαιό μας, παρά να αναλωνόμαστε σε μονολόγους χωρίς αντίκρισμα. Μόνο έτσι μπορείς τελικά να απαιτείς, παρά να επαιτείς».

«Πλεονάσματα: Οι καλένδες αποκτούν νέο νόημα»

«Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Sir Humphrey, θα διαπραγματευτεί σκληρά για τα πλεονάσματα, αλλά εν ευθέτω χρόνω, όταν και μόνον όταν όλοι οι παράγοντες έχουν ληφθεί υπόψη και δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αρνητικοί παράγοντες και φυσικά με την επιφύλαξη των δεσμεύσεών μας και χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες» σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος, με ανάρτησή του στο Facebook.

Πλεονάσματα: Οι καλένδες αποκτούν νέο νόημα Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Sir Humphrey, θα διαπραγματευτεί σκληρά για τα…

Δημοσιεύτηκε από Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Αφήστε μια απάντηση