Χανιά | Χειροπέδες για υπόθαλψη εγκληματία με αφορμή τη… «βροχή» από μπαλωθιές στη βάφτιση

Συνελήφθη 32χρονος μετά τις… εκατοντάδες μπαλωθιές σε βάφτιση!

Καθημερινή συνήθεια των αστυνομικών της Κρήτης τείνει να γίνουν οι συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς…

Μετά τις δύο συλλήψεις των… συμπέθερων για άσκοπους πυροβολισμούς σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε εντός του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ειδικότερα, χτες, Κυριακή, σε περιοχή του Δήμου Χανίων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Το περιστατικό της ρίψης άσκοπων πυροβολισμών έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια βάφτισης που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στο χώρο που είχε πραγματοποιηθεί το γλέντι της βάφτισης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κάλυκες και συνελήφθη ο 32χρονος ως διοργανωτής της εκδήλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή, καθώς το σχετικό Δελτίο Τύπου (της Κυριακής) της αστυνομίας – αναφορικά με τη σύλληψη ενός 48χρονου και ενός 58χρονου κατέληγε ως εξής: «Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων», γεγονός που αποδεικνύεται και από τη σύλληψη του 32χρρονου.

Πηγή: www.neakriti.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση