Τα νέα iPhone 11 θα ονομάζονται iPhone Pro;

Techblog.gr

Η Apple όπως μπορούμε να δούμε και από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της, δεν έχει μείνει σταθερή στην ονομασία των smartphone. Αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω θα συνειδητοποιήσουμε ότι κυκλοφόρησε smartphone με σκέτο νούμερο βλέπε iPhone 4, 5, 6 και λοιπά και μερικές φορές αυτός ο αριθμός συνοδευόταν από το γνωστό S στο τέλος.

Το μοτίβο αυτό έμεινε σταθερό για μερικά χρόνια, μετά την κυκλοφορία του iPhone 7 όμως ακολούθησαν τα iPhone 8 και έπειτα μπήκε το X το οποίο προφερόταν ως “ten”. Πέρυσι, αποφάσισε πάλι να γυρίσει στο S μοτίβο και αποκάλυψε τα iPhone XS και XS Max.

Η αγορά αναμένεται να γνωρίσει την νέα γενιά iPhone ως iPhone 11, αυτό όμως μέχρι σήμερα καθώς ο leakster CoinX αποκάλυψε ότι τα smartphone της Apple το 2019 θα ονομάζονται iPhone Pro. Αυτό σημαίνει ότι αντί για iPhone 11 και 11 Max η αγορά θα γνωρίσει τα iPhone Pro και Pro Max.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της σειράς τώρα αναμένεται να δούμε AMOLED display στα δύο smartphone ενώ το “R” ίσως ενσωματώνει IPS ή LCD display. Η οθόνη λέγεται ότι θα διαθέτει παρόμοιο notch με αυτό της XS σειράς.

Εσωτερικά θα δούμε το A13 chipset της TSMC με τις συσκευές να υποστηρίζουν το iOS 13. Οι μεγάλες αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν στην κάμερα. Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά η Apple θα τροφοδοτήσει τα smartphone της με triple camera setup το οποίο θα τοποθετηθεί σε ένα τετράγωνο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία.

Τα τρία smartphone της Apple θα αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο και η κυκλοφορία τους αναμένεται γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης