Samsung Galaxy Tab S6: Επίσημο με Snapdragon 855, S Pen και τιμή από 580€

Techblog.gr

Η κορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε το νέο flagship tablet Samsung Galaxy Tab S6. Σύμφωνα με την εταιρεία η συσκευή μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά κατά τον σχεδιασμό της επικεντρώθηκαν στην παραγωγικότητα.

Samsung Galaxy Tab S6

Το Samsung Galaxy Tab S6 είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό Snapdragon 855 τον οποίο συνοδεύουν 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Η οθόνη του Samsung Galaxy Tab S6 είναι WQXGA AMOLED στις 10,5 ίντσες με σχετικά λεπτά bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στον τομέα των καμερών, η Samsung θεωρεί πως όλοι οι χρήστες tablet χρησιμοποιούν τις κάμερες των συσκευών τους, οπότε πρόσθεσε μία δεύτερη κάμερα στην πίσω όψη. Η κύρια κάμερα είναι ευρυγώνια στα 12MP και η δευτερεύουσα είναι ultra wide στα 5MP.

Samsung Galaxy Tab S6

Η Samsung εξηγεί ότι το tablet προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία μέσω του DeX, όπου πλέον οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν και το S-Pen. Επιπλέον η εταιρεία σημειώνει ότι βελτίωσε την εμπειρία που προσφέρει το UI και αρκετά στοιχεία έγιναν optimize ώστε να λειτουργούν με touchscreen οθόνες.

Οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ, διότι η Samsung βελτίωσε και το keyboard, το οποίο έρχεται με function keys και trackpad. Επιπλέον, κατά τη χρήση του trackpad εμφανίζεται κανονικά κέρσορας στην οθόνη της συσκευής.

Όσον αφορά το S-Pen η Samsung έκανε μερικές βελτιώσεις στη Bluetooth συνδεσιμότητα και πλέον το stylus φορτίζει ασύρματα όταν είναι τοποθετημένο στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Κατά τα άλλα, το tablet έχει θύρα USB type-C που χρησιμεύει και ως θύρα ακουστικών, 7.040mAh μπαταρία με υποστήριξη 18W ταχυφόρτισης, και τρέχει One UI βασισμένο σε Android 9 Pie.

Το Samsung Galaxy Tab S6 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Mountain Gray, Cloud Blue, και Rose Blush. Η τιμή του tablet θα ξεκινάει στα $649 ή περίπου 580 ευρώ για τη μικρή έκδοση. Η εταιρεία θα ξεκινήσει να αποστέλλει τις συσκευές στις 6 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος