Nubia Z20: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και εικόνες

Techblog.gr

Nubia Z20

Μέχρι τώρα στελέχη της ZTE έχουν αποκαλύψει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Nubia Z20, όπως το ότι θα έχει 48MP κάμερα με lossless zoom, θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε 8K και θα είναι εξοπλισμένο με ειδική curved οθόνη.

Τώρα μία άγνωστη Nubia συσκευή με αριθμό μοντέλου NX627J εμφανίστηκε στο TENAA και αποκαλύφθηκαν πλήρως τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Επίσης, στην καταχώρηση υπάρχουν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για το Nubia Z20.

Nubia Z20

Αρχικά, το Nubia Z20 θα είναι εξοπλισμένο με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.95GHz, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Snapdragon 855+. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB/8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB/256GB ή 512GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Το smartphone θα έχει δύο οθόνες, όπως είχε Nubia X. Η κύρια οθόνη είναι OLED με FullHD+ ανάλυση και διαγώνιο 6,42 ίντσες. Αντίστοιχα, η πίσω οθόνη είναι 5,1 ίντσες και έχει την ίδια ανάλυση. Και οι δύο οθόνες έχουν αναλογία 19,5:9.

Στον τομέα των καμερών το Nubia Z20 θα έχει τρεις πίσω κάμερες και διπλό LED flash. Η κύρια κάμερα είναι στα 48MP, συνοδεύεται από μία 8MP που θα είναι ευρυγώνια διότι η καταχώρηση δεν αναφέρει οπτικό zoom, και μάλλον η τρίτη είναι ToF αισθητήρας. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP και περιμένουμε να είναι pop-up.

Κατά τα άλλα το Nubia Z20 θα τρέχει Android 9 Pie, θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 3.900mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, κόκκινο και μαύρο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος