Pixel 4 XL: Διέρρευσαν case renders

Techblog.gr

Οι πληροφορίες για την επόμενη γενιά Pixel smartphone ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα να εμφανίζονται στο διαδίκτυο με γρήγορους ρυθμούς. Πριν μερικές ημέρες είδαμε τα πρώτα renders των Pixel 4 και Pixel 4 XL και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε μία αναφορά που παρουσίαζε την πλήρης λίστα χαρακτηριστικών των smartphone της Google.

Τώρα κυκλοφόρησαν μερικά case renders τα οποία αποκαλύπτουν τα bezel στο πάνω και κάτω μέρος, το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας και φυσικά την απουσία του πολυπόθητου audio jack. Το Pixel 4 XL θα διαθέτει διπλή front-facing κάμερα και τριπλή πίσω κάμερα, ενώ το απλό Pixel 4 θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος.

Οι κάμερες πολύ πιθανόν να είναι μία 12MP κύρια, 16MP telephoto με 2x optical zoom, ενώ η τρίτη του Pixel 4 XL ίσως είναι ένα “spectral sensor” ο οποίος θα αυξήσει τις επιδόσεις της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στα  υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε OLED οθόνη, 6GB μνήμη RAM η οποία ίσως αγγίξει και τα 12GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Τα δύο Pixel 4 smartphone ίσως ενσωματώνουν τον Snapdragon 855+.

Τα Pixel 4 και Pixel 4 XL αναμένεται να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης