Nubia Red Magic 3 Special Edition: Έρχεται με Snapdragon 855+ και 12GB μνήμη RAM

Techblog.gr

Μόλις πριν λίγες ημέρες η Qualcomm ανακοίνωσε την αναβάθμιση του flagship επεξεργαστή της. Ο Snapdragon 855+ είναι η νεότερη έκδοση του SD855 και έχει σχεδιαστεί να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με επίκεντρο την βέλτιστη gaming εμπειρία.

Ως τώρα έχουμε δει αρκετές εταιρείες να ανακοινώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τον επεξεργαστή στα επερχόμενα smartphones τους. Το Asus ROG Phone 2 είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα κουβαλάει τον Snapdragon 855+ και η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η Nubia θέλει ένα κομμάτι από την πίτα, για αυτό μέσω του Weibo ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει το Nubia Red Magic 3 Special Edition, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+.

Η δημοσίευση της εταιρείας δεν αποκαλύπτει τίποτα ιδιαίτερο για το νέο Nubia Red Magic 3, καθώς περιλαμβάνει απλώς ένα poster με τις παραπάνω πληροφορίες και τον Snapdragon 855+. Δηλαδή η Nubia έκανε ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nubia Red Magic 3 Special Edition, αλλά δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε το ποια θα είναι αυτά.

Εφόσον πρόκειται για μία έκδοση του Nubia Red Magic 3, θα έχει AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz ως 120Hz, θα είναι εφοδιασμένο με 12GB μνήμη RAM και θα διατηρήσει την τεράστια μπαταρία των 5000mAh.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος