Honor TV: Αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας

Techblog.gr

Στο τελευταίο media meeting της Honor, ο πρόεδρος της εταιρείας George Zhao, ανακοίνωσε επίσημα ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στη δημιουργία μιας Smart TV. Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει απλά μία έξυπνη τηλεόραση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία πραγματικά καινοτόμα και επαναστατική τηλεόραση η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των Smart TV.

Για να το καταφέρει αυτό η Honor συνεργάστηκε και με την κινεζική JingDong, με την οποία θα μπορέσει να εξελίξει τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Η ονομασία που δίνει η Honor στα νέα προϊόντα είναι “Smart Screen TV” και είναι ένας συνδυασμός έξυπνων τηλεοράσεων και internet TV.

Τα προϊόντα που θα ανήκουν στην Honor TV κατηγορία, θα ενσωματώνουν πληθώρα άλλων έξυπνων συσκευών. Ο πρόεδρος της εταιρίας ισχυρίζεται ότι η νέα τηλεόραση Θα πρέπει να είναι ένα πλήρες κέντρο πληροφοριών, εκτός από ένα μέρος όπου θα ενημερώνονται οι χρήστες. Πολύ πιθανόν αυτό να σημαίνει ότι η έξυπνη τηλεόραση της Honor θα φιλοξενεί και τα υπόλοιπα smart οικιακά αντικείμενα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Honor TV δεν έχει επιβεβαιωθεί πολύ πιθανόν όμως να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης