Πραγματοποιήθηκε το 7ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ΚΝΕ “κατά όλων των ναρκωτικών”

Πραγματοποιήθηκε το 7ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου  της  ΚΝΕ “κατά όλων των ναρκωτικών”

Με το σύνθημα « Βγάλε κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά, βάλε γκολ στα όνειρα σου !!! » πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/7 το 7ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ΚΝΕ στο γήπεδο Ευδήλου Ικαρίας. Συμμετείχαν οι τρεις ομάδες του νησιού (Π.Α.Σ Ίκαρος- Α.Ο. Μεσαριάς – Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών), μια ομάδα Παλαίμαχων (Διαγόρας) καθώς και αρκετοί φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Στο τέλος των αγώνων δόθηκαν σε όλες τις ομάδες αναμνηστικοί έπαινοι.
Ομιλία πραγματοποιήθηκε από την γραμματέα του Τ.Σ. της ΚΝΕ Γεωργία Λαρδά όπου ανάφερε:
« Περίπου 20 μέρες μετά την 26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, ερχόμαστε για 7η συνεχόμενη φορά στο Πανικάριο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΚΝΕ στο νησί μας για να ξανατονίσει για ακόμα μία φορά την σταθερή και ξεκάθαρη θέση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
Ερχόμαστε εδώ μετά από 4 εκλογικές μάχες, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, γιατί η ΚΝΕ και το ΚΚΕ δεν περιμένουν μόνο τις εκλογές για να μιλήσουν στο λαό και στη νεολαία. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η θέση μας για “ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις” πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους νέους.
Η φυσική αγωγή και ο αθλητισμός μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της υγείας του ανθρώπου, είναι όπλο στη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
Σήμερα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, μαζί με την πάλη για την πρόσβαση στον αθλητισμό από όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, με δωρεάν και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σας καλούμε μαζί μας, στον αγώνα για την ζωή, στον αγώνα για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από αυτόν τον αγώνα.
Ευχαριστούμε και τις 4 ομάδες του νησιού μας και τον κάθε έναν σας προσωπικά που ανταποκριθήκατε για ακόμα μία φορά στο κάλεσμα της ΚΝΕ στο αθλητικό τουρνουά με ξεκάθαρη θέση και πάλη για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά ».

Το επόμενο ραντεβού της νεολαίας στην Ικαρία ανανεώθηκε για το 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-«Οδηγητή», την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο Καραβόσταμο, με κεντρικό σύνθημα από τους στίχους του Ν.Χικμέτ : «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… ” Θα χτίσουμε ένα κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!

The post Πραγματοποιήθηκε το 7ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ΚΝΕ “κατά όλων των ναρκωτικών” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb