iPhone 11: Διέρρευσε φωτογραφία με τη συσκευή στα χέρια χρήστη, που επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Τα leaks για τα iPhone 11 πληθαίνουν διαρκώς καθώς πλησιάζει η ημέρα που η Apple θα τα παρουσιάσει επίσημα στο κοινό. Αυτή τη φορά, δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία που υποτίθεται δείχνει ένα iPhone 11 στα χέρια κάποιου χρήστη.

Αν δεχτούμε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, τότε είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον πραγματικό σχεδιασμό των επερχόμενων συσκευών της Apple. Σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν ότι ο σχεδιασμός των iPhone 11, και ειδικά το module της κάμερας, δεν είναι και τόσο αρεστός στους απανταχού χρήστες των τεχνολογικών sites.

Μέχρι τώρα, όλα τα leaks θέλουν τα iPhone 11 να έχουν τριπλή πίσω κάμερα, με εξαίρεση τη μικρή έκδοση που θα έχει δύο. Το module που θα φιλοξενεί τις κάμερες θα είναι τετράγωνο και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα leaks αρκετά ογκώδες και μαύρο.

Περνώντας στην εικόνα που κυκλοφόρησε από το Slashleaks, τα iPhone 11 θα διατηρήσουν τη γυάλινη πλάτη που είχε τα iPhone XS 2018. Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι οι κάμερες θα είναι σε τρίγωνη διάταξη και θα βρίσκονται σε ένα τετράγωνο module που εξέχει. Και το κεντρικό πλαίσιο φαίνεται να είναι από μέταλλο, με γυαλιστερό φινίρισμα, ακριβώς δηλαδή όπως τα τελευταία iPhone.

Μπορεί το νέο leak να μην μας προσφέρει καμία τρομερή πληροφορία, αλλά επιβεβαιώνει μεγάλο μέρος του φημολογούμενου σχεδιασμού των iPhone 11. Επίσης, φαίνεται ότι το module θα έχει το ίδιο χρώμα με την πλάτη, δεν θα εξέχει πολύ, και δείχνει πιο καλαίσθητο από ότι είχαμε δει μέχρι τώρα στα renders.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος