Honor 9X: Teaser αποκαλύπτει την πίσω όψη του Pro και η απλή έκδοση εμφανίστηκε στην ΤΕΝΑΑ

Techblog.gr

Η επίσημη παρουσίαση των Honor 9X έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, η θυγατρική της Huawei δεν ήθελε να μας αφήσει να περιμένουμε και έχει ήδη δημοσίευση αρκετά teasers των συσκευών.

Το τελευταίο teaser της εταιρείας αφορά το Honor 9X Pro, δημοσιεύτηκε στο Weibo και αποκαλύπτει την πίσω όψη της συσκευής.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας η εταιρεία δείχνει έναν gradient X-pattern σχεδιασμό στην πίσω όψη και τρεις κάμερες σε κάθετη διάταξη, με το LED flash από κάτω.

Επιπλέον, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη, επιβεβαιώνονται οι γραφικές απεικονίσεις που είχαμε δει παλαιότερα και οι φήμες που ήθελαν τα Honor 9X να έχουν in-display fingerprint scanner. Εκτός κι αν η εταιρεία αποφάσισε να τοποθετήσει έναν αισθητήρα στο κουμπί απενεργοποίησης.

Εκτός από το teaser, το Honor 9X εμφανίστηκε στην TENAA και η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με αριθμό μοντέλου HLK-AL00 και HLK-TL00. Τα δύο μοντέλα θα έχουν μέχρι 8GB μνήμη RAM και 256GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, η απλή έκδοση έχει δύο πίσω κάμερες με την κύρια στα 48MP και έναν 2MP αισθητήρα βάθουμε. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 163,1×77,2×8,8 χιλιοστά, έχει 6,59 ίντσες οθόνη και 3.900mAh μπαταρία.

Μέχρι τις 23 Ιουλίου υπάρχει μεγάλο περιθώριο για leaks και επίσημα teasers. Οπότε, θα μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα Honor 9X.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος