Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

Techblog.gr

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα teasers και leaks για τα Honor 9X. Πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος της Honor, George Zhao, δημοσίευσε μία σειρά από προωθητικές φωτογραφίες των συσκευών και τώρα η εταιρεία κοινοποίησε ένα teaser βίντεο.

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο Zhao έκαναν teaser τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά των Honor 9X. Πρώτον, οι συσκευές θα διαθέτουν τεχνολογία αύξησης επιδόσεων κατά το gaming. Κατά πάσα πιθανότητα το GPU Turbo 3.0 της Huawei.

Έπειτα, η εταιρεία διαφημίζει ότι τα Honor 9X θα έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, κάτι που ενισχύει τις φήμες που θέλουν τις συσκευές, ή τουλάχιστον την Pro έκδοση της οποίας έχει διαρρεύσει ο σχεδιασμός, να διαθέτουν 4.000mAh μπαταρία.

Η τρίτη εικόνα αφορά τις επιδόσεις των συσκευών, που συμβαδίζει με την πεποίθηση ότι τα Honor 9X θα είναι εξοπλισμένα με τον εξαιρετικά αποδοτικό Kirin 810.

Στην τελευταία εικόνα βλέπουμε φιλμ φωτογραφικών μηχανών, και όπως είναι προφανές η εταιρεία προωθεί με αυτή τις κάμερες των Honor 9X.

Η απλή έκδοση λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένη με τρεις πίσω κάμερες σε 24MP, 8MP, 2MP, ενώ η Pro έκδοση θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι η Sony IMX582 στα 48MP, η δευτερεύουσα στα 8MP, η τρίτη θα είναι αισθητήρας βάθους στα 2MP και η τέταρτη θα είναι macro στα 2MP.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η εταιρεία, κάνει μία αναδρομή στην ιστορία των Honor X ξεκινώντας από το Honor 3X και καταλήγοντας στα Honor 9X. Στο κλείσιμο του βίντεο, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η επίσημη παρουσίαση των συσκευών θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος