Χανιά: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε τον στραγγαλισμό της Suzanne Eaton

Χανιά: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε τον στραγγαλισμό της Suzanne Eaton

Ένας 27χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος Κισσάμου με καταγωγή από το Μάλεμε, φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton.

O 27χρονος, γιος ιερέα που -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη το μεσημέρι και ομολόγησε ότι σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρει, αφού υπήρξε ταυτοποίηση από τα ίχνη του αυτοκινήτου του αλλά και του DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ενώ οι ιατροδικαστές έχουν καταλήξει ότι η 60χρονη δέχθηκε χτυπήματα με τέμνον όργανο, ο δράστης υποστήριξε ότι τη χτύπησε κατά λάθος με το αυτοκίνητο, πανικοβλήθηκε και έσπευσε να αποκρύψει το σώμα της.

Στην προφορική ομολογία του, είπε ότι έβαλε τη γυναίκα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου όπως ισχυρίζεται, την άκουγε να χτυπάει με τα χέρια της το καπό.

Όταν την κατέβασε από το αυτοκίνητο την στραγγάλισε και την πέταξε στο στόμιο του σπηλαίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία συνέλαβε και έναν αλλοδαπό, που εργάζονταν για δράστη και ο οποίος φέρεται να τον βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό του θύματος.

Είναι γεγονός ότι η ιατροδικαστική έκθεση ανέδειξε ότι το θύμα είχε σπασμένα πλευρά και ίχνη από τέμνον όργανο στα άνω άκρα και στο αυτί, ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί αποτυπώματα πελμάτων ελαστικών αυτοκινήτου σε κανένα σημείο του σώματός της.

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου