Review του DxOMark για άγνωστο smartphone, μήπως είναι το Oppo Reno 10x Zoom;

Techblog.gr

Το DxOMark είναι η πιο γνωστή και έμπιστη πλατφόρμα αξιολόγησης για τις κάμερες των smartphone. Το DxOMark έχει αξιολογήσει κάμερες smartphone από όλες τις εταιρείες, στο Twitter όμως ανακοίνωσε ότι θα αξιολογήσει για πρώτη φορά smartphone μιας εταιρείας της οποίας δεν έχει αξιολογήσει άλλη φορά.

Πολύ πιθανόν αυτή η εταιρεία να είναι η OPPO ενώ το smartphone το οποίο δοκίμασε και αξιολόγησε το DxOMark να είναι το OPPO Reno 10x Zoom.

Το Reno 10x Zoom ενσωματώνει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η οποία αποτελείται από έναν φακό της Sony IMX586 48MP με f/1.7, έναν ultrawide φακό στα 8MP και μία telephoto κάμερα των 13MP. Το τηλέφωνο της OPPO υποστηρίζει 6x οπτικό zoom και 10x υβριδικό zoom.

Επίσης υποστηρίζει 60x digital zoom το οποίο ξεπερνάει ακόμη και το 50x digital zoom του Huawei P30 Pro. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία 16MP κάμερα με LED flash.

Για όσους δεν θυμούνται το OPPO Reno 10x Zoom έχει 6.6 ιντσών AMOLED οθόνη χωρίς notch, η οποία έχει ανάλυση Full HD+ στα 1080 x 2.340 pixels και 19.5:9 aspect ratio. Επίσης στην οθόνη έχει ενσωματωθεί και ο in-display fingerprint scanner.

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί ο high-end Snapdragon 855 της Qualcomm οποίος συνοδεύεται από 8GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ξεκινάει από τα 128GB και μπορεί να επεκταθεί με χρήση microSD κάρτας. Τέλος το Smartphone τροφοδοτείται από μία μπαταρία 4.065mAh με υποστήριξη 20W VOOC fast charge τεχνολογία.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης