Google Pixel 4: Εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη σε δημόσιο χώρο

Techblog.gr

Το πολυαναμενόμενο Google Pixel 4 εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη ο οποίος το χρησιμοποιούσε σε δημόσιο χώρο. Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας το οποίο επιβεβαίωσε η Google στο Twitter το προηγούμενο διάστημα. Να υπενθυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα η συσκευή εμφανίστηκε στα χέρια tester.

Ο Luis – αναγνώστης του 9to5Google – εντόπισε το Pixel 4 στο μετρό του Λονδίνου στα χέρια ενός χρήστη και αμέσως κατάλαβε ότι το smartphone ανήκει στην Google αφού αναγνώρισε το τετράγωνο πλαίσιο.

Η νέα ανανεωμένη σειρά της Google θα διαθέτει τριπλή κάμερα και θα ενσωματώνει έναν 16MP telephoto φακό. Επιπλέον, renders αποκάλυψαν ότι στο μπροστά μέρος θα ενσωματωθεί οθόνη χωρίς notch ή punch hole, η οποία θα φιλοξενεί και αισθητήρα IR.

Τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL θα τροφοδοτούνται από τον high-end Snapdragon 855 σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από 128GB. Η νέα Pixel σειρά θα φέρει και την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android Q. Ο διάδοχος της Pixel 3 σειράς αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο, δεν γνωρίζουμε όμως την ακριβή ημερομηνία.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης