Δ. Κουτσούμπας: Η ΝΔ θα πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Κουτσούμπας: Η ΝΔ θα πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ θα πιάσει το νήμα από κει που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, και δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες αξιώσεις του κεφαλαίου, τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας το Σάββατο από το Καρπενήσι.

«Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια μέρα από τις εκλογές για να επιβεβαιωθεί το σύνθημά μας ‘ΚΚΕ, η δύναμή σου την επόμενη μέρα’» είπε ο Δ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι η επόμενη μέρα για τον λαό είναι εδώ με «τις δεσμεύσεις που έχει αφήσει ως παρακαταθήκη ο ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση της ΝΔ, τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, η αυξημένη εποπτεία της ΕΕ, οι νέες απαιτήσεις του κεφαλαίου».

Κάλεσε σε ένταση της πάλης ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε πολεμική «σφηκοφωλιά», καθώς και σε συνέχιση του αγώνα για το κλείσιμο της βάσης της Σούδας και όλων των ξένων βάσεων, για την επιστροφή των ελληνικών στρατιωτικών αποστολών από το εξωτερικό, και για την απεμπλοκή της χώρας «από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς και τις ίδιες τις διεθνείς ενώσεις του κεφαλαίου, με το λαό πραγματικά κυρίαρχο στον τόπο μας».

Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Μπέττυ Σαβούρδου
image}

Αφήστε μια απάντηση