Xiaomi Mi A3: Θα είναι οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των CC9 με Snapdragon 675 και 730

Techblog.gr

Η Xiaomi κυκλοφορεί εδώ και καιρό με μεγάλη επιτυχία τη σειρά Android One συσκευών Mi A. Τώρα, σύμφωνα με το MySmartPrice τα Xiaomi Mi A3 και A3 Lite, τα επερχόμενα smartphones της σειράς, θα είναι βασισμένα στην CC9 σειρά που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες η Xiaomi σε συνεργασία με την Meitu.

Αρχικά, σύμφωνα με την αναφορά οι Xiaomi Mi A3 συσκευές θα έχουν κάποιες διαφορές με τα CC9. Το Mi A3 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730, ο οποίος έχει μεγαλύτερους πυρήνες και καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον επεξεργαστή του CC9, ο οποίος είναι ο Snapdragon 710.

Επίσης, ο SD730 είναι χτισμένος πάνω στην διαδικασία 8nm LPP της Samsung, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Από την άλλη το Xiaomi Mi A3 Lite θα αλλάξει τον Snapdragon 665, που έχει το CC9e, με τον Snapdragon 675. Πρόκειται για μία μεγάλη αναβάθμιση, η οποία προσφέρει στην συσκευή πολύ καλύτερη απόδοση σύμφωνα με τα benchmarks.

Επιπλέον, η Lite έκδοση του Mi A3 λέγεται ότι θα πάρει άλλη μία αναβάθμιση. Από την 720p οθόνη θα αποκτήσει 1080p+. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, αλλά είναι θετικό να βλέπουμε συσκευές να αφήνουν πίσω το απαρχαιωμένο 720p.

Κατά τα άλλα το MyStartPrice θέλει τα Xiaomi Mi A3 να κρατάνε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των CC9. Από τις τρεις πίσω κάμερες με 48MP τον κύριο αισθητήρα και την 32MP selfie κάμερα, μέχρι την 4.030mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και τις 6,01 και 6,39 ιντσών οθόνες.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος