Honor Band 5: Επίσημο teaser αποκαλύπτει ότι θα καταγράφει το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα

Techblog.gr

Η Honor εδώ και αρκετό καιρό εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση και την κυκλοφορία του τελευταίου της smartband, το οποίο πάντα αποτελούσε βασικό ανταγωνιστή των Xiaomi Mi Band.

Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει το Honor Band 5 και ξεκίνησε ήδη την προώθηση του. Ο Ο CEO της εταιρείας, Zhao Ming, δημοσίευσε στο Weibo μία φωτογραφία του smartband συνοδευόμενη από αρκετά χαρακτηριστικά του.

Ξεκινώντας με τον σχεδιασμό του Honor Band 5, το οποίο μοιάζει υπερβολικά με το Honor Band 4. Το smartband έχει έγχρωμη οθόνη άγνωστης διάστασης, και ένα κεντρικό κουμπί αφής, το οποίο διαφέρει ελάχιστα από αυτό του προκατόχου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Zhao Ming αυτό που αλλάζει στο Honor Band 5 είναι τα ιδιαίτερα νέα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες που προσφέρει το smartband. Η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του χρήστη, να ανιχνεύει καταστάσεις κόπωσης ή λήθαργου, και είναι σε θέση να αναγνωρίσει πότε ο κάτοχος πέρασε μία δύσκολη νύχτα.

Κατά τα άλλα, το Honor Band 5 προσφέρει ότι και ο προκάτοχος του, sleep tracking, καταγραφή παλμών, βημάτων, και τα λοιπά.

Ο Ming δεν ανέφερε τίποτα όσον αφορά την κυκλοφορία του smartband. Ωστόσο, η εταιρεία παρουσίασε το Honor Band 4 μαζί με το Honor 8X. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Honor να παρουσιάσει το smartband μαζί με το Honor 9X.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος