ΥΠΟΙΚ: Επίθεση στον Γ.Στουρνάρα για την έκθεση της ΤτΕ

Αιχμηρό και επιθετικό για τον ίδιο τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα είναι το σχόλιο του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και τα σχόλια και τις προειδοποιήσεις του διοικητή για την οικονομία.

«Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε Δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών» σχολιάζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών και συνεχίζουν:

«Αφού, όμως, ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου την δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15.5.19) την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ:

» ‘Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών , όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει’».

Αφήστε μια απάντηση