Μ.Παυλίδου: Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη

Μ.Παυλίδου: Να  μην πάει καμία ψήφος χαμένη

Η Μαρίνα Παυλίδου, υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στην Ξάνθη, κόρη του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα για την δική της προσπάθεια.

«Ο αγώνας μου βασίζεται κυρίως στην προσωπική επαφή με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου. Με ενδιαφέρει να είμαι διαρκώς σε επαφή μαζί τους και να βρίσκω τρόπους να μου εκφράζονται, να μου λένε τα προβλήματά τους, τους στοχασμούς τους, αυτά που αφορούν την καθημερινότητα τους αλλά και τις βαθύτερες έγνοιες τους.» δηλώνει και σημειώνει ότι καθημερινά προσπαθεί να έρθει σε επαφή με όλα τα κοινωνικά στρώματα και με όλες τις κοινωνικές ομάδες .

«Δεν ξεχωρίζω κάποια από αυτές. Ως νέα γυναίκα, εργαζόμενη και ελεύθερη επαγγελματίας δίνω έμφαση στην καθημερινότητα της γυναίκας και στα προβλήματα που έχουν οι νέοι στην εποχή μας και τα οποία είναι πάρα πολλά. Προσπαθώ να τους προσεγγίσω με κάθε δυνατό τρόπο, γιατί κακά τα ψέματα , οι πολιτικοί και η πολιτική έχουν χάσει το σεβασμό που υπήρχε παλιότερα στις έννοιες αυτές.»

Η κα Μαρίνα Παυλίδου

Την ρωτάμε πού οφείλεται η απώλεια της εμπιστοσύνης και σημειώνει «Πιστεύω ότι οφείλεται σε συμπεριφορές και σε αναξιοπιστία των τελευταίων πολλών χρόνων. Προσπαθούμε νέοι και παλαιότεροι να το αλλάξουμε αυτό.»
Σχολιάζοντας στις συχνές αναφορές του κόσμου στον αείμνηστο πατέρα της σημειώνει: «Καθημερινά ακούω να αναφέρονται σε εκείνον κι αυτό είναι πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Το έργο του είναι πολυδαίδαλο και πολυεπίπεδο. Στον πρωτογενή τομέα, οδοποιία, τουρισμός, πολιτιστικά.» Ανεβαίνει και ο πήχης για εσάς την ίδια επιμένουμε και την ακούμε να σχολιάζει: « Κάθε προσωπικότητα είναι μοναδική, αλλά και κάθε προσωπικότητα έχει ένα υπόβαθρο , όλα τα παιδιά γαλουχούνται μέσα στις οικογένειές τους και παίρνουν κάποιες αξίες και ιδανικά. Τα δύο βασικά που πήρα από την οικογένεια μου, εκτός από την απέραντη αγάπη στα παιδικά μου χρόνια, ήταν να δουλεύω σκληρά και να πετυχαίνω αυτό που θέτω ως στόχο και το δεύτερο να είμαι διαρκώς κοντά στους ανθρώπους».

Στόχος της όπως λέει είναι η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων, καθώς η εισήγηση για την νέα ΚΑΠ έχει μειωθεί κατά 3,3 δις ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη ΚΑΠ. «Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να αλλάξουμε αυτή την εισήγηση και η απόφαση να είναι για μεγαλύτερα ποσά. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να καταργήσουμε το πλαφόν που έχει οριστεί στις 60.000 ευρώ ανά άτομο και ανά επιδότηση γιατί αυτό ουσιαστικά καταλύει τις επιδοτήσεις για τις μεγαλύτερες μονάδες, γεωργικές και κτηνοτροφικές.»

Τέλος, δεν παραλείπει να καλέσει όλους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα: «Να μην μείνει κανείς στο σπίτι του στις 7 Ιουλίου. Να πάνε πρώτα να ψηφίσουν και μετά να απολαύσουν τις υπέροχες παραλίες μας. Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, να μην δώσουμε την ψήφο μας και την δύναμη μας σε κανέναν άλλον, η ψήφος είναι δύναμη.»
Φώτο:Μαρία Παυλίδου Συνέντευξη –κείμενο: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση