«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3

«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3

Το όγδοο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Θάλασσα από πλαστικό» (Plastic Sea / Mar de plastico), παραγωγής Ισπανίας 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στις 22:30.

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα-δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων. Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας. Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου αρχίζουν αμέσως με επικεφαλής έναν αστυνομικό με θολό παρελθόν.

Η σκηνοθεσία είναι των Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano και Rocío Martínez Llano. Πρωταγωνιστούν οι Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc και Luis Fernández.

Eπεισόδιο 8: Ο Βλαντ αρχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό με την Πιλάρ και τον Ρουέδα. Λέει στον αρχηγό ότι η Πιλάρ δεν είναι πια απαραίτητη στο εμπόριο γυναικών. Θα προσπαθήσει να πείσει την Πιλάρ να κάνει το ίδιο με τον Ρουέδα.
Στον δρόμο, μαύροι και τσιγγάνοι πιάνονται στα χέρια. Ο Σαμουέλ, ένας από τους μαύρους, μαχαιρώνεται και όλοι υποψιάζονται τον Λόλο.

Ο Σέρχιο επισκέπτεται τον αδερφό του στη φυλακή. Φοβάται ότι θα χειροτερέψει μετά την επίθεση που δέχτηκε στο προηγούμενο επεισόδιο. Του λέει πως μιλούν για εκείνον στο Ίντερνετ. Ο Φερνάντο λαμβάνει και ένα σημείωμα της Κριστίνα: «Θα σε βοηθήσω να το σκάσεις».

www.ert.gr

Γραφείο Τύπου ΕΡΤ