Γ.Μπουρνούς:”Δημόσια δωρεάν περίθαλψη σε 2,4 εκατ. ανασφάλιστους από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”

Γ.Μπουρνούς:”Δημόσια δωρεάν περίθαλψη σε 2,4 εκατ. ανασφάλιστους από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”

«Η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έδωσε πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν περίθαλψη σε 2,4 εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπατριώτες μας, κατάργησε το πεντάευρο, διέγραψε τα χρέη από νοσήλια χιλιάδων πολιτών και ξεκίνησε από το 2015 πρόγραμμα 19.000 προσλήψεων στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας που κατέρρεαν επί συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» σημειώνει σε δήλωση του ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς με αφορμή την περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και τις συναντήσεις του εκεί με πολίτες, εργαζομένους και τη Διοικήτρια του ιδρύματος.

Και συνεχίζει ο κ. Μπουρνούς: «Η περιοδεία μας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, που, παρά τα επιμέρους προβλήματα, έχει ενισχυθεί σημαντικά έδειξε πως αυτό παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες. Στο νησί μας, το Βοστάνειο Νοσοκομείο έχει αναβαθμιστεί κτιριακά, ενεργειακά (με εξοικονόμηση 66% σε πετρέλαιο ανά έτος), σε εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό, το ιατρείο του ΕΟΠΥΥ εδραιώνει την πρωτοβάθμια περίθαλψη, ενώ κατοχυρώθηκαν και προχωράνε τα Κέντρα Υγείας Αγιάσου και Μανταμάδου».

Στην ίδια δήλωση του ο κ. Μπουρνούς αναφέρεται στην κ. Μαρία Βαμβουρέλλη «τη συμπατριώτισσα μας χάρη στην κρισιμότατη συμβολή της οποίας από το γραφείο του Υπουργού Υγείας, έγιναν πολλά. Η κ. Βαμβουρέλλη νοιάστηκε για τον τόπο της με προσήλωση και σκληρή δουλειά».

Χθες Παρασκευή ο κ. Μπουρνούς επισκέφθηκε με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ την Πέτρα. Ενώ σήμερα Σαββάτο θα βρεθεί στο Σίγρι κατά τον κατάπλου του πρώτου πλοίου που συνδέει απευθείας την υπόλοιπη Ελλάδα με τη δυτική Λέσβο. «Ένα αίτημα πολλών χρόνων των πολιτών της δυσπρόσιτης δυτικής Λέσβου που γίνεται πραγματικότητα. Και μαζί με τον οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου που υλοποιείται και το λιμάνι του Σιγρίου που η κατασκευή του αποτελεί αποκλειστικά έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσουν στην πραγματική ανάπτυξη .όλης της περιοχής» σημειώνει ο κ. Μπουρνούς.

The post Γ.Μπουρνούς:”Δημόσια δωρεάν περίθαλψη σε 2,4 εκατ. ανασφάλιστους από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb