Προμηθέας: Ιστορικό παιχνίδι – μπασκετική γιορτή (18:30) στο «Δ.Τόφαλος»

Προμηθέας: Ιστορικό παιχνίδι – μπασκετική γιορτή  (18:30) στο «Δ.Τόφαλος»

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα  (18:30, ΕΡΤ2) σε ένα ιστορικό παιχνίδι – γιορτή στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» στον 2ο αγώνα των τελικών της Basket League. Οι  «πράσινοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά  και η Πατρινή ομάδα ψάχνει τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 ώστε να ελπίζει για τον τίτλο.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση του αγώνα η ομάδα του Μάκη Γιατρά γράφει σήμερα ιστορία καθώς είναι ο πρώτος τελικός  που διεξάγεται στην Πάτρα για τον Προμηθέα ο οποίος έχει κάνει ήδη μεγάλη υπέρβαση τη φετινή σεζόν .

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Προμηθέας θέλει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός  γίνεται, ο Παναθηναϊκός όπως έδειξε και στον πρώτο τελικό είναι ανώτερη ομάδα , φάνηκε  πιο ξεκούραστος  και εγκλώβισε  με την άμυνά του τους παίκτες του Προμηθέα. Οι Πατρινοί ελπίζουν ωστόσο ότι με την βοήθεια του κόσμου τους θα καταφέρουν  να γράψουν μια ακόμα σελίδα στην ιστορία της Basket League.

Όσοι βρεθούν σήμερα  στο γήπεδο  θα απολαύσουν διάφορες εκπλήξεις που έχουν προγραμματίσει οι άνθρωποι της ομάδας για να τιμήσουν την ιστορική αυτή επιτυχία του Συλλόγου, αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Μάλιστα,τη σάλα του «Δ. Τόφαλος» αναμένεται να πλημμυρίσει μια πορτοκαλί «θάλασσα», αφού σε όλους τους φίλους του Προμηθέα που θα παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή αναμέτρηση θα δοθεί συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι, προσφορά της ΚΑΕ Προμηθέας, ώστε η πρώτη συμμετοχή της πατρινής ομάδας στον Τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος να μείνει αξέχαστη.

Επιπλέον, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτούν οι Βασίλης Γιαννικόπουλος, Νίκος Πέττας και Άγγελος Τσάμης, τρεις αθλητές που τίμησαν τα χρώματα της ομάδας, φορώντας τη φανέλα του Προμηθέα στο παρελθόν, και συνετέλεσαν σημαντικά στην εντυπωσιακή πορεία του Συλλόγου στις Εθνικές Κατηγορίες και την άνοδο στην πρώτη Κατηγορία, θέτοντας τα θεμέλια για τις σημερινές επιτυχίες, ενώ βοήθησαν τον Προμηθέα και κατά την παρθενική παρουσία του στην Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό είναι sold-out όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Πατρινής ομάδας.

Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φιλάθλους της Πάτρας, πως τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό της betshop.gr Basket League στο «Δημ. Τόφαλος» απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Τετάρτη 12/6, 18:30) εξαντλήθηκαν.

«…Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Παρακαλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο «Δημ.Τόφαλος» τουλάχιστον μία ώρα (αν είναι δυνατόν και περισσότερο) πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η είσοδός τους στο γήπεδο και να μπορέσουν παράλληλα να προμηθευτούν το συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι. Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων και για λόγους ασφαλείας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο και αριθμημένη θέση, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη υπεράριθμων φιλάθλων, ενώ όλοι οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου…».

 

Ειρήνη Μαραγκού

 

www.ert.gr

Ειρήνη Μαραγκού