Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ (audio)

Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ (audio)

Απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία μετεκλογικά με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να εξαφανίσει την «Ελληνική λύση», είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ, πσρακαλάει συγγενείς του ακόμα και τον αδελφό του να μπουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Θέλει ένα όνομα Βελόπουλος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, είπε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».

Αναφορικά με την υπόθεση του Θόδωρου Κατσανέβα και την διαγραφή του από τα ψηφοδέλτια, επεσήμανε πως «για να διαγράψεις κάποιον πρέπει να ανήκει σε εσένα. Ο κ. Κατσανέβας δεν ανήκε, ούτε ανήκει στην Ελληνική Λύση». Όπως είπε πολλοί πρώην υπουργοί, πρώην βουλευτές, πρώην πολιτευτές του ζήτησαν να είναι υποψήφιοι με την «Ελληνική Λύση», ωστόσο σημείωσε πως τους απέρριψε όλους γιατί δεν θέλει να φέρει στο κόμμα του κανέναν από το παλιό πολιτικό σύστημα. «Μετά το 4,2 % στις Ευρωεκλογές πολλοί θέλουν να είναι υποψήφιοι. Θέλουμε όμως νέους ανθρώπους, νέα πρόσωπα».

Αναφορικά με ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε πως «συζητήσαμε με τον Φαήλο, αλλά δεν συμφωνήσαμε», ενώ τόνισε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με τον Δημήτρη Καμμένο.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

ertweb