Xiaomi Mi Band 4: Εμφανίστηκε στο Aliexpress και teaser αποκαλύπτει τα διαθέσιμα χρώματα

Techblog.gr

Η ημέρα της επίσημης παρουσίασης του Xiaomi Mi Band 4 πλησιάζει, η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τη συσκευή στις 11 Ιουνίου. Όπως συμβαίνει πάντα, οι φήμες έχουν αρχίσει να επιβεβαιώνονται, τα leaks και teasers πληθαίνουν, κι εμείς μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για την κάθε συσκευή.

Σήμερα ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, δημοσίευσε μία εικόνα η οποία δείχνει όλες τις αποχρώσεις που θα έχει το Xiaomi Mi Band 4. Στη φωτογραφία ξεχωρίζουν συγκεκριμένα χρώματα, το Κόκκινο, το Μπλε, το Μαύρο, το Καφέ και το Ανοιχτό Καφέ.

Πέραν της εικόνας που δημοσίευσε ο Lei Jun, το Xiaomi Mi Band 4 εμφανίστηκε στο Aliexpress. Συγκεκριμένα η σελίδα επιτρέπει την προπαραγγελία της έκδοσης χωρίς το NFC, η αποστολή της οποίας δεν θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 25 ημέρες και τιμολογείται στα 50 δολάρια.

Κατά τα άλλα, η σελίδα δεν περιέχει κάποια πληροφορία την οποία δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οπότε, το Xiaomi Mi Band 4 θα έχει σίγουρα δύο εκδόσεις, μία με NFC και μία χωρίς, και οι δύο θα έχουν Bluetooth 5.0.

Επίσης, περιμένουμε ότι το Xiaomi Mi Band 4 θα έχει 0,78 ιντσών έγχρωμη OLED οθόνη και 135 mAh μπαταρία. Περισσότερα για τη συσκευή θα μάθουμε στις 11 Ιουνίου, όπου και η Xiaomi θα πραγματοποιήσει τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος