Samsung Galaxy Fold: Τελικά ίσως κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Techblog.gr

Η Samsung κυκλοφόρησε το πρώτο της foldable smartphone, Galaxy Fold, τον προηγούμενο μήνα στην Αμερική ωστόσο ένα σημαντικό πρόβλημα στην οθόνη ανάγκασε την εταιρεία να ζητήσει πίσω τα smartphone μέχρι να λύσει το πρόβλημα.

Εκπρόσωπος της Samsung ανέφερε ότι το αναδιπλούμενο smartphone θα φτάσει στα καταστήματα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο χωρίς όμως να δώσει μία ακριβής ημερομηνία.

Η Samsung ίσως αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fold σε ένα συνέδριο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πιθανώς η ημερομηνία κυκλοφορίας να αλλάξει από περιοχή σε περιοχή.

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα κυκλοφόρησαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Samsung διόρθωσε αρκετά προβλήματα του Galaxy Fold. Το βασικότερο πρόβλημα του smartphone ήταν η είδοσος μικρών αντικειμένων και σκόνης στο κενό που άφηνε ο μεντεσές δημιουργώντας μόνιμη βλάβη.

Μεγάλο ζήτημα ήταν και το προστατευτικό της οθόνης όπου μερικοί θεώρησαν πως είναι προστατευτική ζελατίνα, με αποτέλεσμα η οθόνη να καταστρεφόταν όταν κάποιος έκανε την προσπάθεια να την αφαιρέσει.

Επίσης, το smartphone βαθμολογήθηκε με 2/10 από το iFixit μετά από το γνωστό teardown. Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy Fold κοστίζει σχεδόν 2000 ευρώ όσοι όμως έχετε 8.200 δολάρια στην άκρη μπορείτε να προμηθευτείτε και την Game of Thrones έκδοση που ετοίμασε η Caviar.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης