Δεν θα κερδίσεις ποτέ δωρεάν εισιτήρια με την Aegean στο internet

Techblog.gr

Βάλτο καλά μέσα στο κεφάλι σου. Δεν θα κερδίσεις ποτέ δωρεάν εισιτήρια με την Aegean στο internet – ούτε δωροεπιταγές από τον Σκλαβενίτη! Βάλε το μυαλό να σκεφτεί, ξεχώρισε το τι ειναι μούφα και τι πραγματικότητα. Κανείς δεν θα σου χαρίσει τίποτα (σσ. μόνο το Techblog με τους super διαγωνισμούς του!).

Είναι δύσκολο κάποιος “ανεκπαίδευτος” να αναγνωρίσει τις παγίδες και να τις αποφύγει, ναι εικάζω ότι είναι δύσκολο και πολλές φορές το δέλεαρ είναι τόσο μεγάλο που θα προχωρήσεις σε αυτό το “κλικ” χωρίς καν να σκεφτείς. Προσπαθήστε όμως να είσαστε περισσότερο υποψιασμένοι. Παρατηρώντας προσεκτικά αυτές τις παράξενες διαφημίσεις και του διαγωνισμούς κάτι θα αναγνωρίσετε ότι δεν πάει καλά και θα πρέπει να σας κάνει να αποφύγετε το “κλικ”.

Ανακοίνωση Aegean

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εμφανίζονται στο διαδίκτυο, τόσο ψεύτικοι διαγωνισμοί-έρευνες που παρουσιάζονται ότι δήθεν προέρχονται από την Εταιρεία, όσο και ψεύτικες ιστοσελίδες/social media pages με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, καθώς και με περιεχόμενο προφανώς άσχετο με την δραστηριότητα και, κυρίως, την εταιρική ταυτότητα και πολιτική της Aegean Airlines S.A. Όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την Εταιρεία μας, Aegean Airlines S.A., έχουν, δε, αναρτηθεί χωρίς γνώση, συμφωνία, εξουσιοδότηση, έγκριση, συναίνεση ή οποιαδήποτε άδεια της Εταιρείας μας.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η Εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθείτε οποιοδήποτε σύνδεσμο αναφέρεται στις ανωτέρω ψεύτικες ιστοσελίδες/social media pages, να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας προτείνεται σε αυτές, ούτε και να μοιράζεστε το συγκεκριμένο σύνδεσμο στο διαδίκτυο ή με κάποιο άλλο μέσο.

Για την επίσημη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε μόνον τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας:
στο https://el.aegeanair.com

και στα social media:
στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines
στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines
στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης