Αστυνομικό όχημα Tesla Model X θα περιπολεί στην Αυστραλία [video]

Techblog.gr

Η αστυνομία της πολιτείας Βικτώρια της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι θα εντάξει το πρώτο ηλεκτρικό Tesla Model X στον στόλο της και θα αποτελέσει μέρος της προσπάθειας της να αναπτύξει έναν ολόκληρο στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων τα οποία θα διαθέτουν ανεπτυγμένη τεχνολογία και ειδικό εξοπλισμό.

Η ίδια η Tesla θα συνεργαστεί με την αστυνομία της Βικτώρια στην Αυστραλία για να ενσωματώσει χαρακτηριστικά στην κεντρική οθόνη του Tesla Model X, τα οποία θα βοηθούν τους αστυνομικούς στην πιο σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους, ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή έκδοση κατάλληλη για περιπολίες και καταδιώξεις.

Αστυνομικό όχημα Tesla Model X θα περιπολεί στην Αυστραλία

Στελέχη της αστυνομίας δήλωσαν ότι ένας από τους στόχους είναι να τρέχουν το φορητό τερματικό δεδομένων απευθείας στην οθόνη του Tesla Model X και ότι σχεδιάζουν να προσδώσουν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τη δυνατότητα να προβάλλουν την καταγραφή της κάμερας απευθείας στην οθόνη αφής.

Το μέλλον των αστυνομικών οχημάτων και ότι όλα τα οχήματα περιπολίας του τμημάτος θα μπορούσαν να είναι πλήρως ηλεκτρικά μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Η Αστυνομία της Βικτώρια σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον το Tesla Model X και στις εξετάσεις των αιτούντων.

Πηγή

Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς