LG G7 ThinQ: Επιτέλους λαμβάνει το Android 9 Pie στην Ευρώπη, μετά από πέντε μήνες

Techblog.gr

Τον Ιανουάριο τα LG G7 ThinQ στην Νότια Κορέα έλαβαν αναβάθμιση για την τελευταία έκδοση Android. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους η ενημέρωση αυτή δεν είχε γίνει διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές.

Όπως και να έχει, όσοι αγόρασαν το LG G7 ThinQ από ευρωπαϊκή αγορά θα λάβουν σύντομα την πολυπόθητη ενημέρωση στο Android 9 Pie. Ήδη, χρήστες από τη Τσεχία, τη Πολωνία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι έλαβαν την ενημέρωση, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη.

Να σημειώσουμε, ότι κάθε διανομή ενημέρωσης λογισμικού γίνεται κατά πάσα πιθανότατα σταδιακά, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειαστούν μερικές ημέρες πριν όλα τα ευρωπαικά LG G7 ThinQ λάβουν την ενημέρωση στο Android 9 Pie.

Ωστόσο, ακόμη και αν αναβαθμίσετε τη συσκευή σας στην τελευταία έκδοση λογισμικού Android θα παρατηρήσετε ότι η νέα έκδοση του LG UI έχει ακριβώς το ίδιο skin με αυτή που είχε στο Android Oreo.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δείτε κάποιες οπτικές αλλαγές. Η LG έχασε την ευκαιρία της να αλλάξει το UI με το Android 9 Pie και δεν ακολούθησε τα βήματα της Samsung και του One UI. Ωστόσο, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε κάποια αλλαγή στο skin της LG με το Android 10 Q.

Η ενημέρωση περιέχει το τελευταία Android, τα security patch του Μαΐου, είναι 1,4 GB, και μόλις την εγκαταστήσετε θα βλέπετε την έκδοση λογισμικού V20b. Εσείς λάβατε το upgrade ή ακόμη δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα;

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος