ΕΡΤ3 – «Κολασμένη Λεωφόρος»

ΕΡΤ3 – «Κολασμένη Λεωφόρος»
Το έβδομο επεισόδιο της νέας αστυνομικής δραματικής σειράς «Κολασμένη Λεωφόρος» (Underbelly 3: The Golden Mile), παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 23:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια, είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του 1988-1989 και διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross, στο Σίδνεϊ. Αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, οι οποίοι αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φtάνουν σε μια περιοχή όπου κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.

Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson.

Eπεισόδιο 7ο: Ο χορός του σκελετού
(Dem Bones, Dem Bones)
Μετά τον ξαφνικό θάνατο του ντίλερ Talal Assaad, ο John Ibrahim βρίσκεται υπό την αστυνομική έρευνα για την δολοφονία αυτού, ενώ ο συνεταίρος του Russell Townsend παραμένει κρυμμένος.
Με την ταμπέλα του σπιούνου και παρενοχλημένη από τους συναδέλφους της, η Debbie Webb βυθίζεται βαθύτερα στον αλκοολισμό και βρίσκει αθέλητα την υποστήριξη και την αγάπη από τον συνάδελφο Greg Locke.
Η Kim Hollingsworth ελέγχει την αφοσίωση του 19χρονου πανεπιστημιακού σπουδαστή Michael, επιτρέποντας στην συνάδελφο της Galina να τον προκαλέσει.
Και σε μια προσπάθεια να προωθήσει τις φιλοδοξίες του στην καριέρα του, ο Dennis Kelly φέρνει την καταγγελία της Debbie Webb για διαφθορά στο Σώμα στις Εσωτερικές Υποθέσεις .

www.ert.gr

Γραφείο Τύπου ΕΡΤ