Νέα αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει η Ντέμπι Χάρι των θρυλικών Blondie

Νέα αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει η Ντέμπι Χάρι των θρυλικών Blondie

Η Ντέμπι Χάρι, τραγουδίστρια των θρυλικών Blondie, ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας αυτοβιογραφίας της με τίτλο Face It. Η διάσημη τραγουδίστρια γράφει για την επιτυχία των Blondie στη Νέα Υόρκη, όταν η μπάντα συνέδεσε τις τρεις μεγάλες μουσικές μορφές της πόλης στα τέλη της δεκαετίας του 1970, το πανκ, τη ντίσκο και το ραπ και δημιούργησε ένα δικό της ποπ ήχο. Περιλαμβάνει δοκίμια της Χάρι, συνεντεύξεις που έδωσε στη δημοσιογράφο Συλβί Σίμμονς καθώς και σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες.

«Δεν ήθελα να το γράψω, αλλά το έκανα», είπε η Χάρι. «Υπάρχουν ακόμη πολλές ιστορίες που θέλω να αφηγηθώ, μερικές είναι αστείες, άλλες τρομακτικές, ζεστές, ανατριχιαστικές. Εάν το βιβλίο αρέσει, τότε θα μιλήσω περισσότερο για την ιστορία των Blondie, όπως τότε που συνάντησα την Ρίτα Χέιγορθ στο Λος Άντζελες. Είχα μια πολύ γεμάτη ζωή που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί μόνο σε ένα βιβλίο».

«Είμαι έτοιμη και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα σχόλια, όπως όταν κυκλοφορούσε ένα άλμπουμ μου. Δεν είμαι “χοντρόπετση”, αλλά έχω πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ», λέει η Χάρι.

Οι Blondie κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Pollinator το 2017 και φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδεία με τον Έλβις Κοστέλο, σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Η αυτοβιογραφία της Ντέμπι Χάρι θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Harper Collins.

ΠΗΓΗ: TheGuardian

 

www.ert.gr

Εύη Τσιριγωτάκη