Η Σερένα έγινε… πίνακας ζωγραφικής

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι μία από τις σπουδαιότερες τενίστριες στην ιστορία του αθλήματος, έχοντας σαρώσει τα πάντα στο διάβα της και έχοντας κατακτήσει δεκάδες τίτλους στην καριέρα της.

Σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται γίνεται… χαμός, με τον κόσμο να στέκεται δίπλα της στις μεγάλες μάχες που δίνει στα κορτ και να της δείχνει έμπρακτα την αγάπη του. Αυτή την εβδομάδα η 37χρονη πλέον Σερένα αγωνίζεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Ρολάν Γκαρός, όπου επικράτησε εύκολα της Κουρούμι Νάρα με 2-0 σετ. Έτσι προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του γαλλικού όπεν.

Η Αμερικανίδα μάλιστα έγινε πηγή έμπνευσης για έναν ζωγράφο, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη σειρά στις κερκίδες του Philippe-Chatrier. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης βρίσκεται σχεδόν πάντα στη θέση του και ζωγραφίζει τους αθλητές, την ώρα που αγωνίζονται.

Αυτή τη φορά, «μούσα» του ήταν η Σερένα, με τον ζωγράφο να βάζει όλη του την τέχνη και να δημιουργεί έναν εντυπωσιακό πίνακα με την Αμερικανίδα εν δράσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σερένα έχει κατακτήσει τρεις φορές το Ρολάν Γκαρός (2002, 2013, 2015) και φέτος ψάχνει τον τέταρτο τίτλο της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πηγή: filathlos.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση