Συμφωνία ΠΑΕ-ΚΑΕ για ενίσχυση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω διαρκείας

Σε μια κίνηση που μαρτυρά πως οι σχέσεις ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι πλέον σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν προχώρησε η οικογένεια του τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ, λοιπόν, ένωσε τις δυνάμεις της με την ΚΑΕ και οι κάτοχοι διαρκείας για τη νέα σεζόν στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Α.Ο., πληρώνοντας μια συνδρομή 50 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κι άλλο τα τμήματα του συλλόγου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας. «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ», τόνισε σε αθλητική εφημερίαδα.

Όπως έχει διευκρινιστεί, οι φίλαθλοι, που θα αποκτούν διαρκείας και στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ, θα πληρώνουν μία συνδρομή και όχι διπλή. Αν αναλογιστεί κανείς πως πέρυσι η ΚΑΕ πούλησε 10.000 διαρκείας και η ΠΑΕ μπορεί να δώσει τα μισά, μπορούν να μπουν από συνδρομές πάνω από 500.000 ευρώ στα ταμεία του Ερασιτέχνη, χρήματα που θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των τμημάτων και τη μείωση του χρέους του συλλόγου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση