Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με συλλεκτικά Galaxy Buds

Techblog.gr

Η Samsung είναι χορηγός των Ολυμπιακών αγώνων από το 1998 και θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2028. Το 2012 η εταιρεία ξεκίνησε μία παράδοση κυκλοφορώντας το Samsung Galaxy Note Olympic Games Edition.

Από τότε κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση κάποιου flagship της σε κάθε διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις εκδόσεις, η πρώτη ήταν αυτή του Samsung Galaxy Note, η δεύτερη βγήκε το 2014 και ήταν ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 3, ακολούθησε το Samsung Galaxy S7 edge το 2016, και το 2018 είδαμε την ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 8.

Φέτος, η εταιρεία επέλεξε να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S10+, η οποία θα ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, θα κυκλοφορήσει σε Prism White χρώμα, και στην πίσω πλευρά θα έχει το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo το 2020.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Samsung προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. Το smartphone θα πωλείται σετ με τα Samsung Galaxy Buds Olympic Games Edition που θα έχουν το ίδιο ιριδίζον χρώμα.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις ήταν πάντα περιορισμένες. Ως εκ τούτου, θα κυκλοφορήσουν μόνο 10.000 Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, και θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη Ιουλίου.

Η Docomo είναι ο αποκλειστικός συνέταιρος της Samsung για την Ιαπωνία και ζητάει 900€ για το bundle, το οποίο περιέχει την έκδοση του Galaxy S10+ με τα 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Προς στιγμήν δεν είναι γνωστό αν το πακέτο θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος