OnePlus 7 Pro: Δέχθηκε αναβάθμιση που βελτειώνει την κάμερα

Techblog.gr

OnePlus 7 Pro: Δέχθηκε αναβάθμιση που βελτειώνει την κάμερα

Το OnePlus 7 Pro ανακοινώθηκε προχθές και ήδη εμείς εδώ στο Techblog το παραγγείλαμε (8GB/256GB) και το περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για ένα παραδοσιακό unboxing video και φυσικά το hands-on!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι περισσότερο τυχεροί από εμάς, καλεσμένοι της OnePlus σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη οι οποίοι πήραν το OnePlus 7 Pro στα χέρια τους αμέσως μετά το πέρας του επίσημου launch event και κάποιοι από αυτούς να μην εκθειάζουν τις φωτογραφικές δυναντότητες του νέου smartphone όπως έκανε η DxOMark που το κατέταξε στην 2η θέση της λίστας με τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά…

Καπάκι λοιπόν η OnePlus διέθεσε την πρώτη αναβάθμιση στο firmware του OnePlus 7 Pro η οποία έρχεται να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας όπως σημειώνεται στο σχετικό screenshot. Το firmware update έχει μέγεθος 125MB και μαζί φέρνει το security patch της Google για την μήνα Απρίλιο μαζί με άλλες βελτιώσεις και προσθήκες στις λειτουργίες του κινητού.

Το GSMArena που έχει προχωρήσει ήδη στο review του OnePlus 7 Pro αναφέρει ότι θα ξανακοιτάξει τις επιδόσεις της κάμερας του κινητού και θα επανέλθει με νέα ετυμηγορία. Εμείς ευτυχώς θα το δουλέψουμε απευθείας κάνοντας το update που βελτιώνει την κάμερα.

OnePlus 7 Pro: Δέχθηκε αναβάθμιση που βελτειώνει την κάμερα

Πηγή

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης