Στέφανος Τσιτσιπάς : Ξανά αντίπαλος ο Ναδάλ στα ημιτελικά

Ο Ράφα Ναδάλ προσπέρασε το εμπόδιο του Φερνάντο Βερδάσκο και θα τεθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ημιτελικό τουρνουά Masters

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ στη Ρώμη. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε του Φερνάντο Βερδάσκο με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Στο χωμάτινο τουρνουά του Internazionali BNL d’ Italia, ο Ναδάλ θα διεκδικήσει τον 9ο του τίτλο κόντρα στον Έλληνα τενίστα που τον άφησε εκτός τελικού στο επίσης χωμάτινο Masters της Μαδρίτης.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρησης μένοντας πίσω με 3-1. Τελικά όμως βρήκε τα break που χρειάζονταν και επικράτησε με 6-4 σε 62’ λεπτά. Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο… ήρεμο για τον Μαγιορκέζο. Επικράτησε με άνεση (6-0) επί του αντιπάλου του μόλις μέσα σε 37’ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Ναδάλ προηγείται στην κόντρα του με τον Στέφανο με 3-1 σε νίκες αλλά ο Έλληνας τενίστας παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας του. Βρίσκεται ήδη στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Ράφα θα μπει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο top 5.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση