Στέφανος Τσιτσιπάς : Ανεβαίνει στο Νο 6 του κόσμου

Η πρόκριση άνευ αγώνος του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης και ο αποκλεισμός του Κέι Νισικόρι, τον στέλνουν από Δευτέρα στο Νο 6 του κόσμου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την ανοδική του πορεία και μετά το τέλος του τουρνουά στη Ρώμη θα βρεθεί στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά του Ιταλικού Masters, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε και δεν κατεβαίνει στον μεταξύ τους αγώνα.

Η πρόκριση του Τσιτσιπά σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Κέι Νισικόρι από τους ημιτελικούς του Internazionali BNL d’ Italia, θα φέρει τον Έλληνα τενίστα την ερχόμενη Δευτέρα στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Ιάπωνας ηττήθηκε από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-4, 6-2 στην οκτάδα του ιταλικού Masters και ο Τσιτσιπάς θα τον περάσει, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα πριν το τέλος του τουρνουά στη Ρώμη.

Ο τρόπος είναι να προκριθεί στον τελικό απέναντι στον Βερδάσκο ή τον Ναδάλ και αυτόματα θα προσπεράσει τον Σάσα Ζβέρεφ. Βέβαια ακόμα και να μην συμβεί στη Ρώμη ενδέχεται να γίνει στο Ρολάν Γκαρός, καθώς ο Γερμανός είχε φτάσει μέχρι τον τελικό το 2018, ενώ ο Τσιτσιπάς μέχρι τον δεύτερο γύρο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση