Ισοπεδωτική η Σάκκαρη στη Ρώμη – Ραντεβού με Κβίτοβα στον τρίτο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε σε straight sets την Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Internazionali BNL d’ Italia!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.39 στον κόσμο, επικράτησε της 23χρονης Εσθονής (Νο.16) με 6-3, 6-2 και το βράδυ (περίπου στις 22.30) θα προσπαθήσει να κλείσει θέση στην οκτάδα της χωμάτινης διοργάνωσης.

Έχει, μάλιστα, ραντεβού με την πανίσχυρη Πέτρα Κβίτοβα στο κεντρικό court του Foro Italico! Η 29χρονη Τσέχα, Νο.5 στον κόσμο, έκανε περίπατο κόντρα στην Γιούλια Πουτίντσεβα, την οποία απέκλεισε με 6-0, 6-1.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία έχει ήδη παίξει πέντε αγώνες στη Ρώμη, καθώς πέρασε μέσω προκριματικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Στο μεταξύ, εκτός τρίτου γύρου έμεινε η Σιμόνα Χάλεπ, φιναλίστ της Μαδρίτης, αφού ητττήθηκε με 2-6, 7-5, 6-3 σπό την 19χρονη Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η νεαρή τενίστρια θα βρει τώρα απέναντί της την Ντάρια Κασάτκινα.

Συνεχίζουν, αντίθετα, στη διοργάνωση οι Ναόμι Οσάκα, Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, Κίκι Μπέρτενς, που έχουν και αυτές σήμερα διπλή αποστολή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση