Στο τελικό στάδιο η επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού

Στο τελικό στάδιο η επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού

Η επένδυση στο Ελληνικό αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, Θεοπίστης Πέρκα και της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και της Ελληνικό Α.Ε., όπου και διαπιστώθηκε ότι η επένδυση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Σύμφωνα με τον κ. Φλαμπουράρη η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 14 Μαΐου ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και σήμερα συνεδρίασε το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνή διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου

Αφήστε μια απάντηση