Sony Xperia 20: Renders δείχνουν 21:9 οθόνη, μικρό chin και bezels, διπλή πίσω κάμερα [εικόνες+βίντεο]

Techblog.gr

Η Sony στην εκδήλωση MWC 2019 παρουσίασε τη ναυαρχίδα Xperia 1 και τα mid range Xperia 10 και Xperia 10 Plus. Πριν καν κυκλοφορήσουν τα smartphones στην αγορά, άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο renders και 360 βίντεο που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία δουλεύει ήδη στα επόμενα τηλέφωνα της.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Sony Xperia 2, έκανε την εμφάνιση του ένα βίντεο, καθώς και μερικά renders, του Sony Xperia 20. Το υλικό προέρχεται από το PriceBaba σε συνεργασία με τους OnLeaks, και βασίζεται σε CAD υψηλής ανάλυσης.

Σύμφωνα με τα renders, η Sony φαίνεται να υιοθέτησε ένα παρόμοιο σχέδιο με το Xperia 10 διατηρώντας την αναλογία της οθόνης 21:9. Επίσης, παρατηρούμε ένα αρκετά μικρό chin στο κάτω μέρος, και γενικότερα τα bezels είναι αρκετά μικρά. Εξαίρεση αποτελεί το bezel στην κορυφή του Sony Xperia 20 που είναι αρκετά μεγάλο, και φιλοξενεί το ακουστικό, την selfie κάμερα και τους υπόλοιπους αισθητήρες.

Στο πίσω μέρος, υπάρχουν οι δύο κάμερες σε οριζόντια διάταξη, κι ακριβώς από πάνω το LED φλας. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στο πλάι της συσκευής, και είναι ενσωματωμένος στο κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής. Στην ίδια ακριβώς πλευρά υπάρχουν και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης.

Επιπλέον, η Sony έχει τοποθετήσει τη θύρα ακουστικών 3,5 mm καθώς και το μικρόφωνο για την ακύρωση θορύβου στην κορυφή της συσκευής. Στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα USB Type-C και μία γρίλια η οποία κρύβει το ηχείο.

Το Sony Xperia 20 διαφέρει με το Xperia 10 ως προς την ποιότητα κατασκευής. Το Xperia 10 έχει all-metal unibody σχεδιασμό, ενώ ο διάδοχος του φημολογείται ότι θα έχει μεταλλικό σώμα και γυαλί ή πλαστικό στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Sony Xperia 20 θα έχει οθόνη 6 ιντσών και οι διαστάσεις του τα είναι 157,8 x 68,9 x 8,14 χιλιοστά. Κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή θα τροφοδοτείται από ένα chipset της σειράς Snapdragon 6xx ή 7xx και περιμένουμε να τρέχει Android Q.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος