OnePlus 7 Pro: Άντεξε 30 λεπτά κάτω από το νερό κι ας μην έχει πιστοποίηση IP [βίντεο]

Techblog.gr

To OnePlus 7 Pro παρουσιάστηκε πριν μόλις δύο ημέρες, με την εταιρεία να δίνει έμφαση σε αρκετά χαρακτηριστικά της συσκευής εκτός από την αντοχή της στο νερό. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι λογικό, διότι η OnePlus είχε δηλώσει ότι οι συσκευές της δεν έχουν IP rating διότι κοστίζει και αυξάνει την τιμή του smartphone.

Πέραν όλων αυτών, η OnePlus είχε πει ότι τα OnePlus 7 είναι ανθεκτικά στο νερό κι ας μην έχουν πιστοποιήσει IP, τονίζοντας έμμεσα ότι δεν είναι να πάει κανείς για κολύμπι με τη συσκευή στο χέρι.

Έχοντας αυτά κατά νου, με την κυκλοφορία των smartphones μερικοί YouTubers αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τη συσκευή που έχουν στα χέρια τους και να δοκιμάσουν πόσο αντέχει στο νερό.

Ο Matthew Moniz και ο Dave 2D βούτηξαν τα OnePlus 7 Pro σε δοχεία με νερό. Ο Moniz διατήρησε βυθισμένη τη συσκευή για 30 λεπτά, ενώ ο Dave την άφησε μόνο για 16 λεπτά.

Και στις δύο δοκιμές το OnePlus 7 Pro επέζησε χωρίς αισθητή ζημιά από το νερό. Οι κάμερες και η οθόνη δεν εμφάνισαν καμία εμφανή βλάβη, ενώ τα ηχεία παρουσίασαν μικρή παραμόρφωση στον ήχο.

Εννοείται πώς αυτό δεν σημαίνει άμεσα ότι θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο με τη συσκευή ή ότι θα την πάρουμε μαζί μας στην κατάδυση. Όμως, σίγουρα δεν χρειάζεται να τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που πέφτει μία σταγόνα νερό πάνω στο τηλέφωνο ή τύχει να πέσει σε καμία λακούβα με νερά. Απλώς παίρνουμε το OnePlus 7 Pro στα χέρια μας, και το στεγνώνουμε με μία πετσέτα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος