Honor 20 Pro: Το πρώτο smartphone με διάφραγμα f/1.4, εντυπωσιάζουν τα πρώτα δείγματα εικόνων

Techblog.gr

Μένει περίπου μία εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση των Honor 20 και η εταιρεία μοιράστηκε σήμερα μαζί μας τρεις φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν με το Honor 20 Pro.

Οι δύο από τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν με την 48MP κάμερα και τη χρήση του νέου AIS Super Night mode. Όσον αφορά την τρίτη φωτογραφία, αυτή είναι προσφορά του ultra wide-angle φακού που διαθέτει το Honor 20 Pro.

Το Honor 20 Pro φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη φωτογραφία και είναι το πρώτο παγκοσμίως στη βιομηχανία των smartphones που διαθέτει διάφραγμα f/1.4. Χάρη στο εξαιρετικά μικρό διάφραγμα θα μπορούμε να τραβήξουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Η Honor επίσης επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα έχει τα “48MP AI Ultra Clarity mode” και “AI photometric system”, που θα βρούμε και στο Honor View 20. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις λειτουργίες της κάμερας όταν το smartphone ανακοινωθεί επίσημα.

Όσον αφορά την ultra wide-angle κάμερα, σύμφωνα με το EXIF έχει διάφραγμα f/2.2 και εστιακό μήκος 17mm. Τα αναφερόμενα εστιακά μήκη επιβεβαιώνουν επίσης το μέγεθος του αισθητήρα της ultra wide-angle κάμερας, αφού το 7.6x crop factor αντιστοιχεί σε αισθητήρα 1/3,2 ιντσών.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος