Google Pixel 4: Νέο leak υποστηρίζει ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές

Techblog.gr

Η Pixel 4 σειρά smartphone της Google απέχει τουλάχιστον τέσσερις μήνες από την αποκάλυψη της ωστόσο ο Youtuber, Jon Prosser από την Front Page Tech δημοσίευσε μερικές πληροφορίες για το αναμενόμενο smartphone της Google οι οποίες αλλάζουν τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον Jon, η Google θα μεταβεί σε μία νέα προσέγγιση των φυσικών κουμπιών που έχουμε συνηθίσει δεξιά και αριστερά των τηλεφώνων. Αντί λοιπόν για αυτά τα φυσικά κουμπιά υποστηρίζει ότι θα τοποθετήσει κουμπιά αφής για την αυξομείωση της έντασης του ήχου τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Η αλλαγή αυτή θα μπορούσε να συνδυάζεται με ένα υπάρχον χαρακτηριστικό το Actibe Edge που μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ορισμένα τμήματα του πλαισίου του τηλεφώνου όπου δεν παρεμβαίνουν φυσικά κουμπιά.

Η πηγή του Prosser επιβεβαίωσε επίσης ορισμένες διαρροές και φήμες που υπήρχαν γύρω από την Pixel 4 σειρά smartphone. Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε την ύπαρξη punch hole παρόμοια με αυτήν του Samsung Galaxy S10.

Τα νέα smartphone θα έχουν εξαιρετικά μικρά bezels και θα διατηρούν τα front-facing stereo ηχεία που ενσωματώθηκαν στην Pixel 2 και Pixel 3 σειρά της εταιρείας. Οι αλλαγές αναμένεται να τελειώσουν με την ύπαρξη ενός in-display fingerprint scanner ο οποίος θα αντικαταστήσει αυτόν που η Google τοποθετεί στο πίσω μέρος εδώ και χρόνια.

Όντας ναυαρχίδα το Google Pixel 4 και Pixel 4 XL αναμένεται να ενσωματώνουν τον Snapdragon 855. Για πρώτη φορά μάλλον θα δούμε 6GB μνήμης RAM ενώ το smartphone μάλλον θα έχει 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά θα κυκλοφορήσουν με την Android Q έκδοση ενώ αναμένεται να υπάρξει και 5G έκδοση.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης