Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα»

Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα»

Μήνυμα αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα, με «Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, τώρα!», έστειλε κατά την άφιξή της στα Ιωάννινα, όπου στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.  Το πρωί επισκέφθηκε το Ρίο μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στο νομό Αχαΐας. 

Σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα έργου και προσφοράς. Χτίζοντας γέφυρες που ένωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Γέφυρες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Αυτός είναι και σήμερα ο δρόμος που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι λέμε «όχι στο νέο διχασμό, όχι σε νέες περιπέτειες. Ενωμένοι οι Έλληνες για να πάμε την Ελλάδα μπροστά, ξανά μαζί ψηλά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «είμαστε η παράταξη που έκανε έργο με πράξεις, όχι με ψεύτικα λόγια. Βελτίωσε τη ζωή των Ελλήνων, σήκωσε με αίσθημα ευθύνης, πατριωτικά, βάρη μέσα στην κρίση. Έφτιαξε γέφυρες που ένωσαν και δεν δίχασαν τους Έλληνες. Το αποδείξαμε και μπορούμε ξανά».

Στα Ιωάννινα η Φώφη Γεννηματά

Μήνυμα αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα, με «Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, τώρα!», έστειλε κατά την άφιξή της στα Ιωάννινα, όπου στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννήματα, σε δηλώσεις τις στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου, τόνισε, πως η επερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες «και για την Ευρώπη και για την Αυτοδιοίκηση και για την Ελλάδα», ενώ ζήτησε, «δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για να κάνουμε την μεγάλη πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές, που ακολουθούν», όπως χαρακτηριστικά είπε και πρόσθεσε ότι «δεν χρειάζονται άλλες περιπέτειες, δεν χρειάζεται διχασμός».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στάθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών και υπογράμμισε: «Ψήφος στην ΝΔ, λέει ναι στην συντήρηση, την διαρκή λιτότητα, στον κ. Βέμπερ, που είναι η ουσία της συντήρησης και της διάλυσης της κοινωνικής πολιτικής, του κοινωνικού Κράτους. Ψήφος στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις ευρωεκλογές είναι στήριξη στην ευρωπαϊκή χαοτική Αριστερά, που ήταν πάντα απέναντι στους αγώνες του Ελληνικού λαού. Ψήφος λοιπόν στο Κίνημα Αλλαγής, για να στηρίξουμε τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που έχουν την δύναμη να γυρίσουν σελίδα, και στην Ευρώπη. Για μια Ευρώπη δίκαιη, δημοκρατική, μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, που είναι και για εμάς την Ελλάδα ασφάλεια, για να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά μας. Οι παλιότεροι έζησαν στην Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές τους με το ΠΑΣΟΚ. Έχει έρθει η ώρα, να ζήσει καλύτερα η νέα γενιά με το Κίνημα Αλλαγής».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Παρασκευή τη ΔΕΗ στο Λαύριο για να δώσει και ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα, όπως ειπώθηκε, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εταιρεία. Το Σάββατο το βράδυ είναι προγραμματισμένη η ομιλία της κ. Γεννηματά στο Ηράκλειο και τη Κυριακή το πρωί θα επισκεφθεί τα Χανιά.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, πρόκειται να γίνει πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ και το βράδυ η πρόεδρός του θα μιλήσει στον Πειραιά. Την Τρίτη πρόκειται να επισκεφθεί το ΙΚΑ Περιστερίου ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα, στην πλατεία Κοτζιά.

Η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνεται τη επόμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Βελλίδειο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Σοφία Χούντα
image}

Αφήστε μια απάντηση