Xiaomi Mi Band 4: Θα έχει έγχρωμη OLED οθόνη και ενσωματωμένο κυκλικό κουμπί αφής [εικόνες]

Techblog.gr

Κάποια στιγμή πέρυσι, η κινέζικη κατασκευάστρια Xiaomi, κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά του Mi Band. Αυτό το smart band απέστειλε πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες σε λιγότερο από μισό χρόνο. Ωστόσο, περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Mi Band 3, άρχισαν να εμφανίζονται πληροφορίες για το Xiaomi Mi Band 4.

Πρόσφατα είδαμε ότι το Xiaomi Mi Band 4 πέρασε από πιστοποίηση Bluetooth και τα δεδομένα NCC δείχνουν ότι το τέταρτης γενιάς Xiaomi band θα έρθει με NFC. Επίσης, θα έχει Bluetooth 5.0 και η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 135mAh.

Το προηγούμενης γενιάς Xiaomi Mi Band 3 υποστηρίζει μόνο το πρότυπο χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth 4.2, έχει 110mAh μπαταρία, και η αρχική του έκδοση δεν υποστήριζε NFC.

Πέραν των παραπάνω πληροφοριών, το Slashleaks μοιράστηκε μερικά renders του Xiaomi Mi Band 4 τα οποία αποκαλύπτουν πως η συσκευή θα έχει έγχρωμη OLED οθόνη και ενσωματωμένο κυκλικό κουμπί αφής, το οποίο δεν θα είναι κοίλο όπως του Xiaomi Mi Band 3.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της IDC, η παγκόσμια αγορά wearables αυξήθηκε κατά 31,4% το τρίτο τρίμηνο του 2018, με την Xiaomi να κατέχει τη δεύτερη θέση, αντιπροσωπεύοντας το 12,6% της αγοράς.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος