Sony Xperia 2: Renders δείχνουν 6,1 ίντσες οθόνη, μικρό chin και ομοιόμορφα bezels [εικόνες+βίντεο]

Techblog.gr

Το Cash Karo και ο γνωστός leaker OnLeaks, δημοσίευσαν μία σειρά από renders και ένα 360° βίντεο, που δείχνουν το Sony Xperia 2. Το ενδιαφέρον είναι ότι το Sony Xperia 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Δεν βλέπουμε συχνά renders νέων συσκευών, πριν καν κυκλοφορήσει ο προκάτοχος τους, αλλά ο OnLeaks σπάνια κάνει λάθος.

Το Sony Xperia 2 δε δείχνει να έχει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές σε σύγκριση με το Xperia 1. Η κύρια διαφορά είναι ότι το smartphone θα έχει τις τρεις πίσω κάμερες στην αριστερή πλευρά της συσκευής, ενώ πριν ήταν στο κέντρο. Επιπλέον τα πάνω και κάτω bezels φαίνεται να είναι πιο ομοιόμορφα. Επιπλέον, σε αντίθεση το Sony Xperia 1, ο διάδοχος του θα έχει ένα τεράστιο forehead και ένα μικροσκοπικό chin.

Η Sony φαίνεται ότι αποφάσισε να κρατήσει την ίδια περίεργη αναλογία 21:9 και στο Sony Xperia 2, αλλά το μέγεθος την οθόνης είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με τα renders το smartphone θα είναι μικρότερο σε σχέση με το Xperia 1 και θα έχει μόλις 6,1 ιντσών, σε αντίθεση με τις 6,5 του προκατόχου του. Επίσης, το Sony Xperia 2 δεν φαίνεται να έχει κλασσική θύρα ακουστικών.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή. Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι οι προπαραγγελίες για το Sony Xperia 1 ξεκίνησαν τον Μάρτιο και η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δεν περιμένουν η Sony να ανακοινώσει σύντομα το Xperia 2 σύντομα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος