Πως να καταστρέψετε ένα OnePlus 7 Pro

Techblog.gr

Ακόμα μια ανακοίνωση κινητού, ακόμα ένα τεστ από τον σαδιστή της τεχνολογίας “JerryRigEverything”. Αυτή τη φορά ο γνωστός YouTuber κακοποιεί ένα OnePlus 7 Pro λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του. Με τα συνηθισμένα εργαλεία του, ένα κοπίδι και αναπτήρα προσπαθεί και τα καταφέρνει να γραντζουνίσει την οθόνη και συνεχιζει με την pop-up selfie camera.

Οι προσπάθειες για γραντζουνιές στην οθόνη του OnePlus 7 από τον Jerry Rig γίνονται βάση της κλίμακας κλίμακας σκληρότητας Mohs χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα εργαλεία και ξεκινούν να διαρκίνονται στις βαθμίδες 6 και 7 Mohs. Σημειώστε ότι στην αγορά κυκλοφορούν σαν αξεσουάρ, τζαμάκια προστασίας με αντοχή έως και τα 7 Mohs όπως τα PanzerGlass Super+.

Σειρά να παίρνει και το “απλό” OnePlus 7, έ Jerry??

Την ίδια στιγμή που ο JerryRigEverything έκανε τα δικά του, η ίδια η OnePlus δημοσίευε βίντεο που δείχνει το πόσο πολύ αντέχει ο μηχανισμός της pop-up selfie κάμερας. Στο βίντεο παρουσιάζεται η κάμερα να μπορεί να κρατήσει ένα κομμάτι τσιμέντου βάρους 22.3 κιλών με τη χρήση ενός συρματόσχοινου. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που θα τύχει να κάνετε ποτέ με το OnePlus 7 Pro αλλά καταδυκνύει σύμφωνα με την εταιρεία την στιβαρότητα του μηχανισμού. Ενός μηχανισμού που έχει δοκιμαστεί και αντέχει πάνω από 300.000 άνοιξε-κλείσε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εταιρεία κατά την διάρκεια της παρουσίασης του κινητού.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης